Rocky Road à la Karin och Anna

Ingredienser
200 g Marabou mjölkchoklad
200 g Marianne-chokladkaka
1 näve Dumlekolor
1 näve skalade pistagenötter
1 näve minimarshmallows
1 näve Ahlgrens bilar
Gör så här
1. Smält chokladen i en stor skål i vattenbad eller i mikron.
2. Hacka resterande ingredienser grovt och rör ner nästan allt i den smälta chokladen.
3. Bred ut i en form och strö över resten av ingredienserna.
4. Låt kallna och skär sedan i bitar av önskad storlek.
200 g Marabou mjölkchoklad
200 g Marianne-chokladkaka
1 näve Dumlekolor
1 näve skalade pistagenötter
1 näve minimarshmallows
1 näve Ahlgrens bilar
Gör så här
1. Smält chokladen i en stor skål i vattenbad eller i mikron.
2. Hacka resterande ingredienser grovt och rör ner nästan allt i den smälta chokladen.
3. Bred ut i en form och strö över resten av ingredienserna.
4. Låt kallna och skär sedan i bitar av önskad storlek.
Kommentarer
Postat av: carolina - med Lo:s syskon i magen.
Åh, mums, gott gott! Blir så fint med pistagenötter i också :D
Trackback