Polkabräck

Ingredienser 1 plåt
200 g vit kvalitetschoklad
200 g mörk kvalitetschoklad
10 polkagrisar
Gör så här
1. Smält den vita chokladen i ett vattenbad eller i mikron.
2. Bred ut den smälta chokladen på en plåt med bakplåtspapper. Låt stelna helt.
3. Smält den mörka chokladen i ett vattenbad eller i mikron.
4. Låt den mörka chokladen svalna ordentligt innan du brer ut den över den vita chokladen. Om den inte svalnat kommer den vita chokladen att smälta och blandas ihop med den mörka.
5. Krossa polkagrisarna fint i en mortel och strö över chokladen.
6. Låt bräcken stelna och bryt sedan i bitar.
200 g vit kvalitetschoklad
200 g mörk kvalitetschoklad
10 polkagrisar
Gör så här
1. Smält den vita chokladen i ett vattenbad eller i mikron.
2. Bred ut den smälta chokladen på en plåt med bakplåtspapper. Låt stelna helt.
3. Smält den mörka chokladen i ett vattenbad eller i mikron.
4. Låt den mörka chokladen svalna ordentligt innan du brer ut den över den vita chokladen. Om den inte svalnat kommer den vita chokladen att smälta och blandas ihop med den mörka.
5. Krossa polkagrisarna fint i en mortel och strö över chokladen.
6. Låt bräcken stelna och bryt sedan i bitar.
Kommentarer
Trackback