Chokladdoppad frukt och bär
Banan, jordgubbar, amerikanska blåbär och vindruvor som doppas i smält mörk kvalitetschoklad.
Mums!
Hej Karin!
Jag hittade ingen mailadress till dig, så skriver här istället. Jag jobbar som redaktör på blogg.se, tycker att din blogg är jättefin och att den skulle passa som veckans blogg på vår matsida nästa vecka. Ställer du upp?:) Maila mig gärna oavsett beslut! Mvh Karin
åh vad gott! :)
God morgon..Mums vad gott..så sugen jag blev nu på detta du bjuder på bilden..kram
Gud så smarrigt :D Cokladdoppade bär och frukter är det godaste som finns!
KUL att du är veckans blogg, bästis! ♥
Åh det där såg riktigt gott ut! Tänk att man äter sånt så sällan. Men efter att ha sett din bild så får det nog bli sånt mums i helgen! :)
Åh det där såg riktigt gott ut! Tänk att man äter sånt så sällan. Men efter att ha sett din bild så får det nog bli sånt mums i helgen! :)
(förlåt att jag skickade dubbelt, men såg att jag glömde skriva vem det var ifrån) ;)
Mycket goda recept du har! Ska faktiskt lägga till på bloglovin direkt så jag inte missar något!
Titta gärna in på min blogg, har lite olika recept jag med! :)
Vad är det för kvalitétschoklad du använder dig av då?
Tack för alla fina kommentarer, det värmer i hjärtat!
Svar till anonym: Jag brukar använda mig av 1848 Dessert noir 64 % som kan finnas i välsorterade teaffärer eller liknande. Det jag menar med kvalitetschoklad är att det inte ska vara den vanliga blockchokladen man köper i mataffären, det blir såå mycket godare med en choklad av bättre kvalitet. Odenses choklad är ett bra alternativ!
Kram Karin
Vilken fest!!
tack fina du! <3
<3
låter väldigt härligt :)
Tack snälla du.
Du är fin <3 Kom hem snart?!
Åh, vad typiskt! Hoppas, hoppas du hinner komma hem innan. Annars får vi, som du säger, ses i jul <3
<3
Åh, jösses vad gott, bästa snackset helt klart! Vilken fin skål du har den skivade bananen i också, sådant lyfter alltid mitt humör ;)