Bulgursallad

 

Ingredienser 4 matlådor
3 dl fullkornsbulgur
6 dl vatten
½ tsk salt
olja

sockerärter
plommontomater
gul paprika
rödlök
rädisor
rökt skinka
citron

Gör så här
1. Koka upp vattnet och häll i bulguren, saltet och eventuellt en skvätt olja. Låt koka i 10 minuter och låt sedan svalna innan du blandar i grönsakerna och skinkan.
2. Hacka grönsakerna. Jag gillar när det är stora bitar och mycket grönsaker.
3. Strimla skinkan och stek en stund i stekpanna tills den fått önskad färg och konsistens.
4. Blanda ihop allt i en stor skål och pressa lite citron över för en god smak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0