Somrig gino med dulce de leche

 

Ingredienser

1 burk kondenserad mjölk

banan

jordgubbar

konserverad persika

kiwi

vit choklad

 

Gör så här

1.  Täck den oöppnade burken kondenserad mjölk med vatten och sjud i ca 2-4 timmar beroende på hur fast du vill att kolasåsen (dulce de leche) ska vara. Ju längre du låter den sjuda desto fastare i konsistensen.

2. Sätt ugnen på ca 250° grillvärme.

3. Skala och hacka frukten och fördela i ugnsfasta portionsformar.

4. Riv den vita chokladen och täck frukten med chokladen.

5. Gratinera i 5-10 minuter tills chokladen smält.

6. Servera med dulce de leche och vaniljglass.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0